Wie ben ik?

Na mijn studie Taal & Communicatie, drie jaar communicatie-advies en de master New Media & Digital Cultures wist ik het zeker: in de hoek van online communicatie ligt mijn passie. Dat ik van veel schrijven en knutselen met beeld en websites mijn werk heb mogen maken, had ik niet durven dromen. Het liefst bijt ik mijn tanden vast in een nieuw of lastig onderwerp met maatschappelijke waarde, of verdiep me in een belangrijk, persoonlijk verhaal. Mensen samenbrengen en meer van de wereld leren drijft me. Voor mijn werk heb ik al veel interviews mogen afnemen met gepassioneerde en (sociaal) betrokken mensen. Dat is het kersje op de taart. Zoeken naar de juiste vorm, mooiste presentatie of meest haalbare en bevredigende resultaat in samenwerking met mijn opdrachtgever: dat doe ik elke dag. Daarin ben ik een pietje precies, optimist en een praktische geest. Maar bovenal sta ik altijd open voor mooie verhalen of mensen.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, bij een concert, aan het koken of bijzonder uit eten, op reis in prachtige natuur of aan het kickboksen, schaatsen, rennen of wandelen. Mijn omgeving kent me als een zorgzaam, gedreven, verantwoordelijk en zelfstandig persoon. Lisanne ‘zelf doen’ Buijze was mijn bijnaam in het studentenhuis, maar het liefst omring ik me met mensen die me lief zijn, inspireren en met wie ik ontzettend kan lachen. Tot slot: altijd honden boven katten, maar voor een bijzonder dier is altijd een plekje in mijn hart vrij.

Ik leer je graag kennen!

Wil je meer weten, heb je een vraag? Schroom niet en stuur me gerust een berichtje! Ik beloof je zo eerlijk en snel mogelijk te antwoorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.