Laatste namen line-up Julianapop 2015 bekend

Ook dit jaar vieren we Vaderdag in Julianadorp met ’s dorps grootste popfestival. Eerder werd al bekend dat dit jaar The Kik, the Dirty Daddies en Primeur-winnaar Pulse het podium bestijgen. Vandaag maken we de laatste namen van de line-up bekend. De kaartverkoop start vanaf 2 mei.

Dit jaar is er veel ruimte voor lokaal talent. Behalve Primeur-winnaar Pulse krijgt ook de winnaar van Julianadorp’s Got Talent een plekje in de line-up. Het festival ondersteunt deze lokale talentenjacht. Twee undercover juryleden vanuit Julianapop zullen een winnaar aanwijzen tijdens de talentenjacht op 19 juni. Deze zullen dan net als Talent ‘Kiss’ in 2013 hun optreden geven voor de bezoekers van Julianapop.

Terug naar de roots

Daarnaast kunnen we nog twee namen toevoegen aan de line-up van Julianapop 2015: Mooi Wark en Gers Pardoel. We gaan met Mooi Wark terug naar de roots van Julianapop – waar we begonnen met Normaal als topact in 1995 én 1996. De basis voor de Drentse band Mooi Wark ontstond ooit uit een intense bewondering voor Normaal van oprichters Ben Koops en Henk Oosting, maar is inmiddels een gevestigde naam op Nederlandse festivals. Zo weten de muzikanten steevast de Zwarte Cross op zijn kop te zetten met hits als In de blote kont en Bokkie of t geittie. De band zingt in het Drents dialect, want: “Ik kan gien Engels en mien Nederlands is te slecht.”, aldus de zanger.

Gers Pardoel maakte in 2011 furore met zijn nummer 1-hit Ik neem je mee, maar had daarvoor al succes met de nummers Broodje Bakpao en Ik ga hard, samenwerkingen met o.a. The Opposites en The Partysquad. Sindsdien had hij succes met samenwerkingen Marco Borsato , Guus Meeuwis (Nergens zonder jou) en Doe Maar (Liever dan Lief). In april kwam zijn single Louise uit. Met Gers Pardoel en Mooi Wark krijgt het programma weer een mooie swing, waarmee verschillende muziekstijlen terugkomen op het festival. 

Voorverkoop: 2 mei

De voorverkoop van Julianapop begint op aanstaande zaterdag 2 mei, zowel online als op de bekende voorverkoopadressen. Voor meer informatie kun je terecht op www.julianapop.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.