Energiek en kleurrijk Julianapop in 2016

Dit artikel verscheen in de Den Helder Kust De Zee-krant in mei 2016.

Zoals elk jaar in mei maakt de Noordkop zich op voor Julianapop, wat dit jaar alweer voor de 23e keer wordt georganiseerd. Met op het programma o.a. Jett Rebel, Van Dik Hout Ronnie Flex en feestlegende Plork en de Aannemers presenteert het festival op 19 juni aanstaande een breed scala aan genres.

Een frisse wind

De organisatie is druk aan de slag om het festival te blijven vernieuwen. Studio Kisteman zorgde voor een frisse uitstraling met het nieuwe, kleurrijke logo en een bijbehorende huisstijl. Smeders vertaalde dit naar een nieuw jasje voor de website. Julianapop moet jaarlijks een gezellige en muzikale dag worden, waar jong en oud zich thuis voelt. Met deze look kan het festival er weer een paar jaar tegenaan, en ook de aan de uitstraling op het IJsbaanterrein wordt nog gewerkt om een mooie balans te vinden tussen het festivalgevoel en de knusheid van het dorpse evenement.

Line-up

In het voorjaar werd al bekend dat niet alleen de populaire rapper/zanger Ronnie Flex en rock ’n rollband DeWolff zullen optreden, maar ook dat hoofdact Jett Rebel naar het dorper popfestival zal komen: een flamboyante maar grandioos energieke act die van het podium afspat. Tot slot wordt de line-up compleet gemaakt met Zwarte Cross feestlegende Plork en de Aannemers en rockband Sunra, de winnaar van bandcontest Julianapop Primeur. De Primeur zal dit jaar voor het eerst middenin het programma spelen, in plaats van de gebruikelijke opening van het festival.

Evenementenmarkt

Op 24 april presenteerde de organisatie de nieuwe huisstijl, exclusieve pre-sale tickets en een meet and greet met Martin Buitenhuis van Van Dik Hout op de Evenementenmarkt in Den Helder. De Helderse muzikant maakte met zijn aanwezigheid de line-up van dit jaar compleet: Van Dik Hout staat voor de tweede keer op Julianapop. Anders dan voorgaande jaren openen zij als één van de hoofdacts het festival om 13:30.

Tickets en info

Kaartjes zijn online of bij de bekende voorverkoopadressen te verkrijgen. Zie ook www.julianapop.nl voor meer informatie, en volg Julianapop op Facebook voor het laatste nieuws!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.