Julianapop 2014 strikt nineties DJ-duo

Met de Primeur vers achter de rug kijken we alweer uit naar de voorverkoop voor de 21e editie van Julianapop. Voordat we op 3 mei aanstaande de kaartverkoop starten, maken we met trots het programma voor 15 juni bekend.

Op 29 maart zetten drie Primeur-deelnemers Dorpscafé Koenen op z’n kop. Achtereenvolgens streden Le Prince, Frans Huxie en Grapevine Collection voor het openingsoptreden, en uiteindelijk trok de Amsterdamse artiest Le Prince met zijn Unexpected Band aan het langste eind. Het grenzeloze enthousiasme van de reggae artiest en zijn swingende band werkten super aanstekelijk en hij wist zelfs als eerste act alle handen in het Dorpscafé de lucht in te krijgen.

Verder verwelkomen we de Nijmeegse poprockband Go Back to the Zoo op het Julianapoppodium. Nadat ze met hun single ‘Beam me up’ in de Nike reclame roem verwierven, braken ze definitief door. Inmiddels hebben ze meerdere malen de Megahit bij 3FM gehaald, opgetreden op alle grote festivals en kennen we ze ook als een van de huisbands van De Wereld Draait Door. Andere hits die je zou kunnen kennen zijn ‘Electric’ en ‘Charlene’.

Zangeres en voormalig gezicht van een kaasreclame Sanne Hans zet inmiddels haar stappen richting roem in de VS onder de naam Miss Montreal. We kennen haar van nummers als ‘Just a flirt’ en ‘Say Heaven, Say Hell’, maar ook van de samenwerking met singer-songwriter Nielson in de hitsingle ‘Hoe’. Doordat ‘Say Heaven, Say hell’ de titelsong van de realityserie Utopia is, wordt haar muziek inmiddels ook opgepikt in het buitenland.

Guus Bok and the Boogies is een energieke, aan het Codarts conservatorium in Rotterdam ontstane 6-mansformatie, met op de voorgrond frontman/zanger Guus Bok en zangeres Miss Lucy. Ze zwepen het publiek op met eigen werk én de leukste covers op rock ’n rollgebied. Guus kun je ook wel eens kennen van zijn deelname aan de talentenjacht ‘Op Zoek naar Joseph’, of zijn rol in Soldaat van Oranje en Kiss me Kate. Zijn hart ligt echter bij rock ’n roll en het entertainen van publiek, en dat springt in ’t oog als je Guus Bok and the Boogies op ’t podium ziet.

Julianapop stamt uit de jaren ’90, waarin ook het DJ-duo Charlie Lownoise & Mental Theo razend succesvol waren met hun Happy Hardcore-producties. Wie kent de hits niet? Dit jaar laten ze de IJsbaan raven op oude vertrouwde knallers als ‘Wonderful Days’, ‘Hardcore feelings’ en ‘Stars’. Een trip down memory lane en een unicum om dit legendarische duo op ons podium te mogen verwelkomen.

Julianapop vindt plaats op vaderdag, dit jaar op 15 juni. De voorverkoop start op 3 mei bij de bekende voorverkoopadressen. Voor meer informatie kun je terecht op www.julianapop.nl, houd je op Twitter @Julianapop_NL in de gaten of like je Julianapop op Facebook.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.